dinsdag 6 december 2011

November samengevat

Lang niet geblogd, veel beleefd,
Daarom nu even een samenvatting:

Ik ging deze maand op het jaarlijkse familie-weekend naar het Vennebos. En bij familie heb ik het over 104 familieleden verdeelt over 17 huisjes in het park. Wat kan ik genieten van dat weekend! Ik heb dit keer haak patronen uitgewisseld met een nicht die ook aan het haken geslagen was. Of nouja uitwisselen kun je het niet echt noemen, ik heb vooral haar voorzien van een hele hoop patronen en ideeƫn.
Ik ging deze maand met mijn andere familie een weekendje naar de (winter)Efteling. Wees gerust dit waren geen 104 man maar 21. Ik was al heel vaak in de Efteling geweest maar nog nooit in de winter Efteling. Wat een onwijs leuke sfeer hangt er in de winter Efteling! Alles is leuk versierd met sneeuw en op verschillende pleintjes brandt een groot kampvuur en zelfs holle bolle Gijs melde ons bibberend dat het zo koud was. En het was het weekend nog rustig ook waardoor we niet voor de achtbanen hoefde te wachten! Ik heb genoten!

Na de Efteling ben ik een paar dagen "ziek" thuisgebleven. In die tijd heb ik een aantal (haak) werkjes afgemaakt die ik hier nog niet kan laten zien i.v.m. kerstcadeautjes.

Ik won de give-away van Zaanse Zolder. Wauw wat een geluksvogel ben ik, dit is al de tweede keer dat ik iets win. Ik heb een onwijs leuk pakket gewonnen met stofjes, lintjes, applicaties enz. Vooral al de bloemetjes spullen (zoals de stof en een aantal applicaties) ga ik meteen gebruiken. maar ook met het lint heb ik al leuke plannen. Dus wordt vervolgd...


En ik vierde Sinterklaas met mijn familie, (die familie met 104 man) Sinterklaas kwam op bezoek met drie pieten en name voor alle kinderen cadeautjes mee. Na het bezoekje van sinterklaas waren de volwassenen  aan de beurt voor surprises. Er deden dit jaar een stuk of 35 familie leden mee. Ik heb een hoop leuke surprises voorbij zien komen!

Ik maakte een surprise voor een oom die graag opvalt en ook wel iets weg heeft van de Toppers.


Zelf kreeg ik ook een surprise. Ik vind hem erg gaaf! een duo snowboard. Of ik die ga uitproberen op wintersport weet ik nog niet zo goed. Laat het eerst hier maar eens sneeuwen dan kan ik hem uitproberen op de heuvel in het park.


November was een leuke maand!
Op naar de kerst.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat.
Als het goed is kan iedereen nu reageren.
lukt dit niet stuur me dan een mailtje
linseyvangaalen@gmail.com